• Renate Nijsen, Tandarts

Renate Nijsen, Tandarts

Ik heb in 1995 mijn opleiding tot tandarts aan de Vrije Universiteit te Amsterdam afgerond, waarna ik in de randstad enige jaren tandheelkundige ervaring opgedaan heb. Als zuiderling bleef Limburg echter trekken waardoor ik van 1998 tot begin 2014 als zelfstandig tandarts binnen Mondzorg Jekerdal in Maastricht werkzaam was. Mijn nieuwe uitdaging is om samen met collega-tandarts Buby Kemps onze nieuwe maatschap te realiseren. Deze maatschap is onder de naam ACCENT Tandartsen gevestigd aan de Hertogsingel te Maastricht.

Kwaliteit staat bij mij als vanzelfsprekend voorop, evenals een eerlijk advies over mogelijkheden en onmogelijkheden met betrekking tot tandheelkundige wensen/behandelingen. Een van de voordelen van de samenwerking binnen een maatschap is dat er een aantal tandartsen met verschillende aandachtsgebieden onder een dak samenwerken. Zo is het mogelijk om zonder ingewikkelde verwijzingen collega's te raadplegen over mogelijke oplossingen op tandheelkundig gebied. Soms kan dit er zelfs toe leiden dat een collega een bepaalde handeling uitvoert. Uitgangspunt is dat ik altijd het beste voor mijn pati├źnten wil, het accent ligt immers op ├╣ als klant.

Buiten onze maatschap ben ik bestuurslid van de Zuid Limburgse Tandarstenvereniging,de ZLTV. Daarnaast volg ik met regelmaat seminars en trainingen om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en behandelmethoden in de tandheelkundige zorg.